27 mars, 2008

Alkohol Og Sjenketider

Vi lever i et land, i en tid, hvor sosialister styrer landet. Ettersom sosialistenes mening er at alle er like, er tydligvis alle avhengig av røyk, alkoholikere, og alt for rike. Stoltenberg, Haga og Halvorsen: I've got news for you: Slik er det ikke... :) sorry.
Men alikevel, er deres beste løsning å sette opp prisene på alkohol og tobakk, og innskrenke sjenketider. Dette fører jo bare til at flere og flere bryter loven- ja, noen går så langt som å bli kriminelle! Ja, for flere og flere ungdommer bestiller falske identitetskort for 100 lappen- noe som er regnet som identitetsforfalskning (veldig ulovlig). Og flere og flere ungdom ute på landet lager hjemmelaget sprit (som ikke bare er ekkelt, men også ulovlig).
Det er viktig, at ungdom får et sundt forhold til alkohol, men også informeres om farene ved tobakk.
MEN!!! Unge skal IKKE tvinges til ikke å drikke! For hvis jeg som et ENKELT INDIVID velger å drikke, røyke og feste til høyre og venstre- SKAL DA JEG FÅ LOV TIL DET!!!
Min personlige frihet stopper der andres begynner! Den nåværende regjering invaderer MITT PERSONLIGE PRIVATLIV!!
Ærlig talt- Vi bør lære av danmark! Der er det 16 års aldersgrense på alkohol og tobakk, og av en eller annen merkelig grunn, mindre ulovligheter vedrørende fyll, alkohol og identitetsforfalskning.
Det er også færre røykere i ungdomsalder, og dansk ungdom er ikke på langt nær så ofte på fylla som nordmenn er.

tilfeldighet??? neppe.