21 september, 2008

..Grøss...

Det å ha hygiene er viktig. Ingenting er så deilig som en dusj..

.. anyways, grunnen til at jeg nevner dette, er rett og slett på grunn av en litt traumatisk hendelse på bussen i dag, som har ganske mye med dette å gjøre.

Som vanlig var det dårlig plass på bussen, og en radikal feminist (iført radikalfeministfolkedrakten) satte seg ved siden av meg.

Da hun skulle trykke på stoppknappen, løftet hun armene,.*grøss*, og en sånn lukt har jeg ikke luktet siden.. vel.. forrige blitz demonstrasjon.

Ok, Fett hår er en ting (ekkelt det og, forresten) men det å ditche bruken av deodorant, I TILLEGG til den skogen (som heller ikke luktet noe bedre) som var veldig synlig, *grøss*


Kjære alle radikale feminister, jeg har 3 ord til dere. Jeg vet dette kanskje kan virke litt nytt og skummelt for dere, men resten av den NORMALE verden bruker dette hver dag:

BARBERHØVEL, SÅPE og VANN!!!

det var det.

19 september, 2008

Hvorfor jeg bare ELSKER cola zero <3

1: Det smaker godt!
2: Det er koffein i den
3: Den er uten sukker
4: Cola er en fin stor bedrift som har klart seg godt på folks behov for produktet
5: Den smaker veldig godt med røyk =D
6: Den hjelper alltid mot all kvalme/uggenhet
7: Den er det beste å drikke dagen derpå
8: Den kommer i dispenserform på jobben til Benedicte
9: Noe gjør den *litt* bedre enn cola light.. vet ikke hva.. =S
10: Må ha det. Bare må ha det.
(og 11: Jeg har en i hånden akkurat nå) =P

18 september, 2008

hehe, en gammel en..!

hehe, denne skrev jeg en gang da jeg bodde i danmark som jeg fant igjen i dag! =D

Jeg er sliten, magen er uggen, håret mitt har rosa striper, jeg fryser, jeg har vondt i hodet, jeg har ikke mere cola, mobilen min har sendt ut 50 meldinger om rare ting som jeg ikke husker, skolen i dag var helvete selv, hodet mitt er ved å knuse i biter, jeg husker ikke hvor jeg har vert, hva jeg har gjort, hvem jeg har vert med, eller hvorfor det er 90 bilder på kameraet mitt av en statue.

Jeg har en klistre-prislapp fra netto (norges bunnpris) på baklommen min, sprittusj i ansiktet, enorm frykt for at hjernen min skal falle ut og en rar, men litt forutsigende følelse av at noe jeg spiste i går kan være på vei opp igjen. Jeg hører mobilen min, og den ser at skjermen er knust, sammen med ipoden min som er usannsynlig våt, samtidig som vesken min er fulle av esker med tic-tac. Det er tilogmed den smaken jeg ikke liker.

Mobilen min har begynt å få inn svar på egne sendte meldinger, og jeg prøver fortvilt å tolke innholdet i dem alle, før jeg gir opp, og oppdager at jeg har trådd i noe vått på veien hjem, for den ene sokken min er våt. orker ikke skifte på den, så jeg legger meg like gjerne ned igjen.

Det er NÅ jeg har bruk for mere å drikke !

15 september, 2008

Migrene

Man våkner med vondt i hodet. ikke uvanlig. Det uvanlige er den ekstreme kvalmen, og oppkastfølelsen når man åpner øynene. Den helt uutholdelige smerten et par ganger i måneden..
Å ha migrene er et grusomt handicap- på flere tenkelige måter.
For mange som ikke har denne lidelsen tenker : "So what, litt vondt i hodet får vi alle en gang i blandt" ... Vel, sånn er det ikke.
For noen starter migrenen et par dager før den virkelige greien. Litt sånn som det rare lyset som kommer før regnvær innimellom, eller sånn stille før stormen oplegg.
Dette gir oss litt tid til å grue oss.
Og til å gå til legen for å hente medisiner ol.
avlyse alle planer for de kommene dagene.. etc..
Ihvertfall, det gjør så ubeskrivelig vondt noen ganger.
Og det er ikke alt som hjelper. For å være helt ærlig, er det enkelte dager jeg heller ville bare kastet opp, og blitt ferdig med det.
Dette er ikke på noen måte en bra lidelse. Da stress er en trigger, blir alt mye vanskeligere på f.eks. slutten av eksamens/tentamenstiden, begynnelsen av ferier, mye å gjøre, etc. Man kan derfor ikke alltid jobbe som en normal person når man har anfall, og man blir liggende etter med lekser, etc.
Det gjør livet LITT surere inimellom.
For å være helt ærlig er det bedre å være bakfull, av 4 svært gode grunner:

1: iløpet av dagen vil man automatisk føle seg bedre
2: det er din egen skyld
3: man hadde det ihvertfall gøy dagen før
4: dette KAN faktisk kureres ved hjelp av litt cola og deli deluca.

ihvertfall, så er dette en meget uheldig lidelse. Man får endel fravær, og den går utover aktiviteter, jobb og skole.
Desverre.

Det som er synd, med skolesystemet i dag, er at de ikke tar nok hensyn til slike sykdommer, som f.eks. migrene, ME, Cøliaki, depression, etc, sykdommer som faktisk preger mange personers hverdag.

Kjære dere antirøykere som er så optatte av å få oss alle til å slutte =)

Kjære antirøyker.

jeg kan godt forstå din misnøye med at jeg pådrar meg selv lungekreft. Det er sikkert grenseløst irriterende for deg å høre klikkingen av en lighter når den skal til og tenne en så hærlig kreftpinne.
Du er helt sikkert ikke så glad i lukten heller.
Dette forstår jeg 100 %.
Særlig siden man ikke kan gå på en restaurant i dag, uten å få masse røyk opp i...

... nei vent..

.. det var ikke riktig..

den 4 juni 2004 fikk vi jo røykeloven!! =)
så bra for deg!!
da slapp du det med å få røyk presset på deg inne.
SÅ HVA F*** ER DET Du KLAGER PÅ NÅR JEG TAR MEG EN UTE DA, HÆ?

vil ihvertfall nevne at å fortelle meg at det er farlig, er helt unødvendig. Det vet jeg. Jeg er ikke helt blåst.
Det er også ganske bortkastet å prøve og ta røyken min fra meg.
Forresten, hvem er du til å invadere mitt privatliv på den måten du faktisk invaderer mitt liv på, ved å prøve og tvinge meg til å ikke nyte tobakk.
Ikke bare er det forkastelig, men også veldig krenkende.
Så kjære ikke-røyker, hør mine ord: neste gang du får lyst til å blande deg inn i hva jeg gjør UTE i kulden, gå videre, hold pusten, whatever... bare ikke kommenter på hva JEG gjør.

husk at jeg ikke går rundt og kommenterer på din teithet.. men det kan jeg helt fint begynne med ;)

Dere mener kanskje at vi er ekle, og rare i hodet, men kan jo ikke skade å nevne at vi mener at dere antirøykere er kjedelige og usosiale.

mvh,
Alexandra V.
(Røyker )

Nye Facebook

Jeg må bare si noe.
Dette er kanskje sårende, og kanskje ikke så mange liker det her, men...


... JEG HATER NYE FACEBOOK!

Den er uoversiktelig, vanskelig, idiotisk, rar, og HELT 100 % uvant!
Jeg KLARER ikke å bytte språket mitt over fra norsk til engelsk på face, noe som er ille på flere måter, og alt går til helvete.

Så Mark Zuckerberg : Du er en gledesdrepende jævel. Måtte fanden komme og ta deg, mens du ligger og vrir deg på gulvet i fortvilelse av at du ikke finner frem på face, og btw: DET ER SIKKERT FORDI DU HAR MINDREVERDIGHETSKOMPLEKSER FORDI PIKKEN DIN ER LITEN!!
Du er en sadistisk uoversiktelig liten unnskyldning for en mann som ødelegger facebook på denne måten. for å være helt ærlig angrer jeg på at jeg slettet myspace kontoen min, for facebook begynner bare å ligne mer og mer på myspace.

Dere som lot han gjøre dette med mitt elskede facebook : Dere er noen drittspredende, partypoopende små bavianer, hvis bakende ser bedre ut enn ansiktet.

anyhoo, jeg hater nye facebook.
takk til alle som har hjulpet meg med banneord og diverse fornærmelser rettet mot facebook.

11 september, 2008

Storebror leser alt =/ ... skeptisk?

Så har microsoft bestemt seg for å følge moten med å lagre alt vi gjør på internett.
Altså enda et grovt overgrep på enkeltindividers allerede innskrenkede hverdag.

Hvorfor er det nødvendig å lagre hver enkelts tastetrykk på internett?
Jo, jeg kan vise forståelse for at dette kan bli sett på som en måte å forhindre kriminelle handlinger på internett. Men seriøst- er det virkelig nødvendig å LAGRE hvert minste tastetrykk jeg gjør??

særlig når grunnlaget for å lagre er en helt annen grunn, enn tidligere nevnte grunn:

"Microsofts brukeravtale for IE8 gjør det samtidig klart at Microsoft tar seg til rette og innhenter informasjon fra datamaskinen din som IP-nummer, språkinnstillinger, hvilke nettsider du besøker, og hvor lang tid du bruker på de forskjellige sidene. (©NTB)"


Er det nødvendig for microsoft å vite hva jeg gjør, når jeg gjør det eller hvilket språk jeg gjør det på? Ok, skal vi se hva jeg gjorde på internett i 1 time i dag:

kl. 08:35: Logget på internett via skolen.
kl. 08:36: Facebook
kl. 08:45 Fortsatt facebook/nyhetene
kl. 08:56 Hotmail og msn
kl. 09:00: It's learning/nyhetene
kl. 09:08: Facebook igjen
kl. 09:30 youtube
kl. 09:55 nyhetene/msn
kl. 10:00 Timen ferdig.

Hva er poenget med å lagre denne informasjonen egentlig????

bare lurer.

10 september, 2008

Sykehusene i Norge var ikke så gode like vel, gitt

Jeg ble litt redd når jeg leste dette på startsiden akkurat nå: "Ingen kjenner det nøyaktige antallet, siden pasientene kan ha alvorlige sykdommer fra før, og mange feil rapporteres aldri inn til ledelsen i sykehusavdelingene."

Dette sitatet dreide seg om de norske sykehusene, og hvor mange som dør ut ifra tabber der.

Note to people: blir jeg syk- send meg til danmark eller noe.

senere i artikkelen står det : "Sykehusinfeksjoner og feilmedisinering er blant de største feilkildene som kan føre til alvorlig sykdom eller i verste fall død for pasientene."

Ok, jeg vet at leger ikke er gud, men etter såpass lange utdannelser bør ikke feilmedisinering forekomme. Infeksjoner kan dog skje den beste, selv om de fleste lærte at man skal vaske hendene før man gjør sånne ting, da man gikk i barnehagen. Men fortsatt kan ikke alle leger noe for det at det finnes infeksjoner. Feilmedisinering (og feil diagnostisering) burte vert utilgivelig, og burde vært straffbart (ikke at jeg foreslår noe sånt, men allikevel er det litt fristende),,

"Statssekretær Dagfinn Sundsbø (Sp) i Helse- og omsorgsdepartementet anslo at 10 prosent av alle sykehusinnleggelser resulterer i en eller annen form for «uønsket hendelse» med i verste fall døden til følge"

Det er 1 ut av 10 det folkens.

Går verden under?

I dag ble CERN bryteren slått på. CERN er et projekt i sveits, som går ut på å gjenskape "the Big Bang" .
Klokken 10:30 am kunne verden gått under.

Gjorde meg noen tanker på ting jeg ville gjort, hvis verden går under.

Den første tanken min, ville nok vært å grine.

Den andre tanken min ville vert å fortelle mine nærmeste hvor glad jeg er i dem.
men det ble litt for klisje aktig.

så hvis dommedag skulle komme, er jeg å finne på toppen av Galdhøpiggen, med en god mengde røyk, cola zero og hunden min. Pluss at jeg nok setter et unge høyre flagg på toppen. Av en eller annen grunn... =P

bare så dere vet det.

Ihvertfall, har vi et år med dommedagsprøvelser på oss. Dagens dose var veldig liten, og ifølge forskerne som sitter i CERN, vil de bruke ca. 1 år før maskinen brukes i full styrke.

Anyways, jorden gikk ikke under, noe som aldri egentlig har vert et spørsmål. Hvis ikke du er en skeptiker med dårlig fysikk kunnskaper og tror på konspirasjonsteorier da. Manges bekymring var jo at det kunne skape sorte hull. Problemet med denne teorien, er jo det at i et slikt et, er det en ekstrem massetetthet, som CERN aldri vil kunne skape. Ihvertfall ikke noen store noen, og hvis det skulle skapes, vil "disse være så mikroskopiske, at de fordamper umiddelbart". Ingen fare med andre ord.

Så skal vi også huske på at dette ikke er tsjernobyl under soviet- dette er CERN, drevet av sveits. Ingen fare. Nesten.

Jo, Benedicte og jeg bestemte oss for at hvis den går under, skal vi overleve og bo på en strand... xD

*yaaaay*

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)


http://www.abcnyheter.no/node/73738
http://www.abcnyheter.no/node/73736
http://www.abcnyheter.no/node/73778