27 april, 2009

Politikk for Dummies

For de som ikke kan politikk, fordi de har problemer med å sette seg inn i partiene, har jeg nå bestemt meg for å beskrive noen partier på en litt ... enklere måte... for dummies :P

RV - Rotete Viktiperparti

RV er veldig rotete, og derfor vil de ha en ryddig stat som gjør alt for deg, inkludert å tørke deg bak. De liker ikke at du tenker selv, og vil derfor innføre obligatorisk kollektiv-lobotomering slik at du retter deg etter det de sier. Dette har de med stor suksess innført innad i sitt eget parti. De liker å bytte navn ofte, for før, så het de AKPML, eller Anti Kapitalister, Mer Lureri, men nå heter de Rødt- fordi de liker å male byen rød i borgerskapets blod.

SV - Sur Vagina (eller Fitte) parti.

SV består av 90 % sure fitter, eller "feminister" som de kaller seg, og resten er avdankede traktor lesper fra Ottar. SV liker å heie på vålerenga, og de liker alt som er skittent. Derfor vil de forby dusjer. I tillegg vil traktor-lesbene kjøre traktor hele tiden, så de vil forby bensinbiler og innføre ”miljøfartskrenser” på 3,5 kilometer i timen, slik at de kan kjøre traktor på motorveien hele dagen.

AP - Apepartiet.

Apepartiet liker å kalle seg for De Norske Aper, eller DNA. AP er SV light, og blir for øyeblikket ledet av Jens, AP(enes) Konge. Han liker ett eneveldig styre, og er for øyeblikket i et samarbeid med SV og SP. Apepartiet vil at alle skal betale så mye skatt som mulig, slik at ingen andre enn dem har råd til bananer, som de liker å importere fra Fairtraid.

SP – Sure Proletarer

SP er ”gøy på landet” partiet. De sitter i øyeblikket i et regjeringssamarbeid med AP og SV, primært fordi de laget masse bananer til Jens da de spurte om de kunne få være med i regjeringen. SP liker dialekt, og alle lider desværre av sykdommen NyNorsk. SP var ledet av Åslauk i Haga, som er en slags plante, men nå har de byttet til en eller annen ingen helt vet hvem er.

KRF - Kristen Rar Flokk

KRF er en slags utbryter-sekt av Kristendommen. De vil istedenfor Norges lover innføre de 10 bud, og omgjøre evolsjonsteorien til ”I begynnelsen …” KRF var ledet av en prest, Kjell Magne Bondetamp, han var til og med statsminister et par ganger, men han gikk av hver gang, fordi stemmene i hodet hans sa han skulle gjøre det. Nå er de ledet av en høybråte, som alle medlemmer må tilbe minst 8 ganger daglig. KRF er i mot alt, med mindre det står i bibelen. De prøvde en liten stund å bli med i Amish, men Amish ville ikke ha dem.

V - Vetikke?

V mener ikke noe som helst, bortsett fra at de ikke liker eu. Partilederen er Lars Sponheim, en litt eksentrisk kar som liker sauer.. Hva som foregår på gården hans vet ingen, men PETA har fått tilsendt anonyme videoer av hva som skjer, og det foreligger en granskning pr dags dato.

H - Høyere aksjekurser.

Høyre er det ingen som vet så mye om, bortsett fra at de liker penger. H liker ikke skatt, fordi sosialistene sløser dem bort på bananer. H liker ikke å stå i kø, for det er så utrolig unødvendig, og fordi det tar tid, og tid er penger. H er for øyeblikket ledet av Erna Solberg og børsen. Folk som stemmer høyre blir ofte forfulgt av raddiser. Blitz hater høyre. Høyre er liker ikke SV, fordi de lukter, siden SV ikke liker dusjer.

FRP - Farlige Rare Polakker

FRP var ledet av Karl I Hagen, helt til han fikk Griseinfluensa og måtte erstattes med Siv Jensen. FRP er ikke så glade i innvandrere eller sosialister, noe som er fint, for det er nok ganske gjensidig. Man vet ikke så mye om FRP i dag. FRP er glade i alkohol, tobakk og USA.

Diverse politiske temaer som ofte blir tatt opp:

Nynorsk

Det første tilfellet av nynorsk ble påvist på 1800 tallet, på den første pasienten Ivar Aasen. Ingen vet helt hvordan det smitter, men vi vet at alle andre enn nordmenn er immune mot den. Ingen kur er hittil kjent mot nynorsk. Samnorsk er en mild version av nynorsk.

Global Oppvarming

Global oppvarming ble opfunnet av Al Gore, da han på en veldig smertefull måte lærte at man ikke må grille på isflak på nordpolen. Dette laget han en film om - ”en ubehagelig sannhet”, men som egentlig heter ”hvorfor jeg ikke griller på nordpolen lengere”.

Ingen kommentarer: